Kedvezményes vízimentő tanfolyam indul

A Magyar Vitorlás Szövetség és a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata közös szervezésében jelentős kedvezménnyel vízimentő tanfolyam indul az edzők és oktatók számára.

A két szervezet között 2014-ben létrejött együttműködési megállapodás első jelentős állomásaként közös szervezésben nyílt vizi, belvizi vízimentő tanfolyam kerül megrendezésre a sportág edzői és oktatói számára. Az MVSZ és a VMSZ deklarált közös célja a vitorlás sportesemények, legyen az oktatás, edzés vagy verseny vízbiztonságának gyors és hatékony fejlesztése.

A VMSZ tevékenysége során mindig is az oktatáson keresztül megvalósított megelőző tevékenység híve volt. Fenti tanfolyam ezen oktatási fejlesztési koncepciónk első termése.

Mint az az információk között is olvasható, és jól mutatja a szervezetek elköteleződését a VMSZ is és az MVSZ jelentős anyagi támogatást nyújt a jelentkezőknek, így az MVSz tagszervezeteinél dolgozó edzők és oktatók tanfolyami díjának 50%-át az MVSZ fizeti, az amúgy a VMSZ által biztosított kedvezményes tanfolyami díjból.

Így most a 101.600.- Ft-os bruttó ár helyett 31.750.- Ft-ért végezhető el a tanfolyam!

A 2015.02.12.-én a Budapest Boat Show, G pavilon VIP 3-as teremben tartandó beiratkozásra ingyenes belépők az oktatas@vizimentok.hu címen igényelhetők emailben.

(Forrás: vizimentok.hu)